Bart

Naam: Bart

Geboortejaar: 1999

Taak binnen Romans Twelve: Drummer

Lid van Romans Twelve sinds: Augustus 2016

Even voorstellen:

Hoi, ik ben Bart en sinds augustus 2016 lid van Romans Twelve. Ik studeer nu mechatronica aan De Haagse Hogeschool in Delft. Het is een leuke studie met een blik op de toekomst waar ik de techniek van onder andere robots leer kennen, om het maar even beknopt te zeggen.

Maar goed, ik zit dus in de band van deze mooie vereniging. Ik begon met drumles in ongeveer 2008 en daarnaast speel ik ook graag piano. Ik ben mijn “carrière” begonnen bij Harmoniekapel Crescendo uit Noordwijk, waar ik op dinsdag- en vrijdagavond repetitie had. Nu speel ik daar alleen nog op de dinsdagavond melodisch slagwerk. Ik ben bij Romans Twelve in aanraking gekomen doordat ik een keer met mijn zus Maartje, die nu gitarist is in de band, naar een optreden was gegaan. Dit vonden we supervet! Toen Maartje later met het bericht kwam dat zo’n beetje de volledige band ermee zou stoppen, grepen wij natuurlijk onze kans! Zo zaten we na het jubileumconcert in de band.

Droom 

We vielen gelijk met onze neus in de boter, want we konden meteen aan de bak voor de drukke kerstperiode. Nu is er alweer een volledige nieuwe band(!) en zijn we al goed op elkaar ingespeeld. Ik heb altijd al in een band willen spelen en die droom is nu uitgekomen. Bij Romans Twelve zal ik ongetwijfeld weer nieuwe muzikale inspiratie op doen. Ik hoop dat we in de toekomst nog vaak zullen optreden om op die manier het evangelie te kunnen verkondigen.