Celine

Naam: Celine

Geboortejaar: 1999

Taak binnen Romans Twelve: Alt, repertoire- en bijbelstudiecommissie

Lid van Romans Twelve sinds: Juni 2014

Even voorstellen:

Lieve lezers, hierbij stel ik mezelf even voor!

In het dagelijks leven volg ik de opleiding Interieuradviseur op het Hout- en Meubileringscollege in Amsterdam. Daarnaast werk ik bij lunchcafé Locals en bij Toeters en Bellen Styling. Dit doe ik allemaal vol enthousiasme en plezier.

Via koorlid Rosalie ben ik bij het koor terechtgekomen. Vroeger heb ik op Romans Twelve Kids gezeten en nu zit ik dus bij ‘de grote’ Romans Twelve 🙂

Het koor is voor mij bijzonder, omdat het een onwijze bijdrage is aan mijn geloofsleven. Voordat we op vrijdagavond beginnen met zingen, is er eerst altijd iemand die een stukje heeft voorbereid uit bijvoorbeeld de Bijbel of een dagboek. Die persoon vertelt daar dan ook iets over. Daarna gaan we in gebedsgroepjes uiteen en bespreken we met elkaar wat we van het thema vonden en hoe je het zelf ervaart. Maar ook als er iets is waar je over wilt praten of voor wilt bidden, dan kan dat. Ik vind dit een fijne manier om de avond te beginnen. Het is een rustmoment samen met God voordat we gaan zingen.

Voor de rest is Romans Twelve een superleuke groep jongeren. We hebben een hoop gezelligheid samen en we willen Jezus aanbidden door middel van muziek! Elke vrijdag is het weer een plezier om naar het koor te gaan.