Corniels

Naam: Corniels

Geboortejaar: 1991

Taak binnen Romans Twelve: Tenor

Lid van Romans Twelve sinds: 2006

Even voorstellen:

Hallo allemaal! Mijn naam is Corniels Hartevelt en ik ben één van de tenoren van Romans Twelve. Op mijn vijftiende kwam ik als puber bij het koor. Mijn oudere broer, als grote voorbeeld, zat er op dat moment ook op. Dus ja, ik wilde ook. Romans Twelve was natuurlijk een logisch vervolg na mijn carrière bij Romans Twelve Kids waar de basis werd gelegd.

Nu zijn we alweer elf jaar verder en de tijd is echt voorbij gevlogen. Ik heb veel koorleden zien komen en gaan. Ook zijn er mooie vriendschappen gesloten en hebben we veel mee mogen maken met elkaar.

Romans Twelve is nog steeds elke vrijdagavond een uitlaatklep na een vaak drukke week. Samen muziek maken is uiteindelijk het mooiste wat er is.

Expeditie Robinson

Ik kijk met veel plezier terug op de weekendjes weg. Zo hadden wij een paar jaar terug een ‘Expeditie Robinson’-weekend. De koorleden hebben toen zelfs insecten moeten eten, zoals gefrituurde sprinkhanen en kevers, maar ook levende meelwormen. Ik zat zelf in het activiteitenteam, dus deze beker kon ik gelukkig aan mij voorbij laten gaan!

Het Vecht Gospelfestival was ook één van de hoogtepunten. Deze hebben wij zelfs gewonnen! 

Inmiddels heb ik ontelbaar veel optredens achter de rug, waar ik met veel plezier op terugkijk. Alleen die op zondagmorgen zijn vaak best een hele opgave. De kerstnachtdienst in de Flora in Rijnsburg, de vele kerstwandelingen van PIEK (waar we vaak stonden te verkleumen), GospelBeach en ga zo maar door! Het is te veel om op te noemen.

Nieuwe aanwas

Naast mij, en nog een handje vol oudgedienden, is er niet veel meer over van het oude koor. Romans Twelve is wel gezegend met veel nieuwe aanwas, wat goed is voor het voortbestaan van het koor.

Ik had Romans Twelve voor geen goud willen missen in mijn jeugd. Het houdt je bij God, ondanks dat de wereld aan je trekt. Tegenwoordig is dat wel bijzonder. 

Ik sluit mijn stukje bij deze af. Wellicht wil je nog verder met mij praten. Dat kan, via bookings… 😉