Daniëlle

Naam: Daniëlle

Geboortejaar: 1998

Taak binnen Romans Twelve: Alt 

Lid van Romans Twelve sinds: Juli 2015

Even voorstellen:

Hallo lieve lezer,

Mijn naam is Daniëlle Verdoes. Ik hoor je denken…. Van die bakkerij uit Katwijk? Jazeker! Ik ben de dochter van Krijn en Els Verdoes en ben 19 jaar oud. Op dit moment volg ik de opleiding persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg. Ik hoop dit jaar af te studeren en te starten aan een Bijbelschool in Drachten.

Hoe ik op dit koor terecht kom? Toen ik op het Pieter Groen zat, heb ik twee jaar meegedaan aan musicallessen. Dit was mijn eerste ervaring met zingen. Op het moment dat de musicallessen stopten, wilde ik graag iets anders met zingen gaan doen. Al zoekende kwam ik terecht bij Romans Twelve. Na een avondje meekijken op een kooravond werd ik helemaal enthousiast en sindsdien ben ik lid.

Geschenk

Ik geniet enorm van het zingen, zowel op de kooravonden als tijdens de diensten. Het voelt echt als een geschenk van God om hier aan bij te mogen dragen. Ik merk ook dat ik in mijn geloof enorm ben gegroeid en daar heeft Romans Twelve invloed op gehad. Door de Bijbelstudies heb ik mogen groeien in mijn relatie met God.

Tekstbeleving speelt ook een belangrijke rol bij Romans Twelve. We willen ons geloof uitdelen. We zingen onder andere in het nummer ‘Oh Lord, You’re beautiful’ de zin ‘I want to take Your word and shine it all around’.  Ik vind het heel mooi dat wij Gods woord mogen verspreiden door middel van muziek. Verder vind ik het onwijs gaaf dat we op zo veel verschillende plekken Gods woord mogen verspreiden. Zo hebben we gezongen in het AZC, in verzorgingstehuis Overduin en op nog veel meer bijzondere plekken.

Uitjes

Wat ik zelf heel bijzonder vond, is het moment dat we voor een dienst een autistische jongen mochten toezingen. Het was zo gaaf wat het nummer met hem deed en hoe God door hem heen sprak. Hij werd zo enthousiast en dat ontroerde veel van de koorleden. Het is toch supergaaf dat God ons ook op deze manier wil inzetten in Zijn Koninkrijk?!

Buiten het zingen doen we nog veel meer activiteiten. Heel Romans Twelve bakt, ja met mijn vader in de jury, boottochtjes, BBQ’en en nog veel meer. Deze uitjes worden georganiseerd door ons activiteitenteam. De uitjes zijn altijd super gezellig en als koor groeien we daardoor echt naar elkaar toe, maar buiten dat is het ook altijd enorm gezellig!

10.000 redenen tot dankbaarheid!!