Joyce

Naam: Joyce

Geboortejaar: 1999

Taak binnen Romans Twelve: Alt en activiteitenteam

Lid van Romans Twelve sinds: 2016

Even voorstellen:

Hoihoi! Mijn naam is Joyce zoals je waarschijnlijk al gezien had. Ik ben sinds 2016 lid van Romans Twelve en dus behoor ik tot de ‘nieuwste’ leden, maar ik voel me al helemaal thuis. Voordat ik lid was, ben ik naar veel diensten geweest waar Romans Twelve moest optreden. Deze diensten vond ik altijd erg leuk en het leek me stiekem ook wel supertof om bij zo’n koor te zitten. Een vriendin (die ook op Romans Twelve zit) vroeg of ik een keertje kwam kijken. Ik heb toen best nog een tijdje getwijfeld, omdat ik het toch ook nog wel een beetje spannend vond. Nu ben ik blij dat ik die keuze heb gemaakt om te gaan kijken! Uiteindelijk heb ik dus ook auditie gedaan.

Sinds maart 2017 zit ik ook bij het activiteitenteam van Romans Twelve, wat ik erg leuk vind. Het activiteitenteam zorgt voor de gezellige uitjes die we doen met het koor. Ik ben blij dat ik hier zelf een steentje aan kan bijdragen.

Karaoke-avonden

Het is dus wel duidelijk dat ik het leuk vind om te zingen, maar verder vind ik het ook tof om te fotograferen, muziek te luisteren en om gezellig met vriendinnen op stap te gaan. Ik zit nog op school en heb een bijbaantje bij lunchcafé Locals.

Verder is Romans Twelve een super leuke groep en we kunnen het ook goed met elkaar vinden. We oefenen elke vrijdagavond, maar we doen ook allerlei dingen buiten de oefenavonden om. Zo vieren we Sinterklaas en organiseren we karaoke-avonden met elkaar. Het jubileumconcert in september 2016 was ook supergaaf en vooral ook omdat dat een van m’n eerste optredens was. Ik hoop dat ik nog lang lid mag blijven van Romans Twelve!

Groetjes!

P.S.: Kom gerust een keertje naar ons kijken! 😉