Leanne

Naam: Leanne

Geboortejaar: 1997

Taak binnen Romans Twelve: Sopraan en activiteitenteam

Lid van Romans Twelve sinds: november 2014

Even voorstellen:

Een kek stukje over mijzelf:

Ik ben Leanne en alweer een tijdje lid van het koor (niet vet lang, dat dan weer niet).Mijn dagelijks leven bestaat uit veel dingen, maar ik noem mijn favorieten even op: enthousiast reageren op dieren, bakjes koffie drinken, naar concerten gaan en kleding bestellen op internet. Mijn geliefde tweelingzusje Willemijn is ook deel van het koor en door haar ben ik bij Romans Twelve beland. Na een aantal dienstbegeleidingen te hebben gezien en beleefd, wilde ik heel graag eens kijken bij een oefenavond.Ik werd  met open armen ontvangen.  Nadat ik toestemming had gekregen van mijn tweelingzusje, deed ik na enkele weken auditie. En tadaaaaaa!

Bakwedstrijd

Ik kan genieten van het enthousiasme in het koor tijdens kooravonden en van het nog uren blijven hangen als we elkaar zien. Er is één herinnering waar ik nog elke keer om moet lachen als ik er aan denk. Na het kerstgala dat georganiseerd was door het activiteitenteam, ging ik met de koorleden Roos en Nicole richting huis. Tijdens het gala was er een bakwedstrijd gehouden. Er  was nog taart overgebleven en die nam ik mee achterop bij Roos op de fiets. Vanwege de harde windstoten vloog de taart uit mijn handen en belandde op het fietspad. Op dat moment was het zo grappig dat ik wel kon rollen (je had erbij moeten zijn).

Het bijzondere van Romans Twelve is dat iedereen zo anders is en ook uniek qua stem. Maar toch zijn we als één koor die God wil prijzen en Zijn Woord wil verkondigen. Voorheen deed ik weinig met mijn geloof. Het was er wel, maar het stond op een laag pitje. Toen ik bij het koor kwam was ik indirect met God bezig en kon ik ook groeien in mijn geloof. Ook al heb je niks met het geloof of doet de preek van de spreker /dominee jou niks, wij proberen door de muziek die wij maken jou de boodschap mee te geven. En wie weet zie ik jou/u de volgende dienst!