Lisa

Naam: Lisa

Geboortejaar: 2000

Taak binnen Romans Twelve: Alt en Lief- en leedcommissie

Lid van Romans Twelve sinds: Oktober 2013

Even voorstellen:

Hallo allemaal!

Mijn naam is Lisa Messemaker en ik zit inmiddels ruim drie jaar bij Romans Twelve. Ik studeer Flower design op het Wellant College in Rijnsburg. Werken doe ik uiteraard ook in de bloemen. Zo ben ik elke zaterdag in een bloemenwinkel te vinden.

Vanaf mijn vijfde zong ik bij Romans Twelve Kids en dit heb ik tot mijn dertiende gedaan. Ik werd te oud voor het kinderkoor en moest hen verlaten. Er brak een tijd aan dat ik niet goed wist wat ik wilde. Ik vond zingen toen al onwijs leuk, maar er was geen koor waar ik God kon loven en prijzen op de manier waarop ik dat wilde. Op dat moment kon ik nog niet doorstromen naar het  ‘grote’ Romans Twelve, omdat hun leeftijdsgrens 16+ was. Maar in die tijd verlieten veel leden het koor. Romans Twelve verlaagde toen hun leeftijdsgrens en ik mocht auditie komen doen. Ik werd van harte welkom geheten als altzangeres.

Teambuildingsdag

Bij Romans Twelve speelt teamvorming ook een belangrijke rol en daarom hebben we ongeveer drie keer paar jaar een teambuildingsdag. We leren elkaar hierdoor beter kennen en het zorgt voor een betere samenwerking. Het activiteitenteam organiseert deze teambuildingsdagen. Ik herinner me het Wie is de mol?-spel het beste! We wisten helemaal niks, de telefoons moesten aan het begin ingeleverd worden en alles was een raadsel! Door goede samenwerking kwamen we er toch allemaal uit.

Het is mooi dat bij Romans Twelve iedereen zijn eigen kwaliteiten en talenten heeft, die we persoonlijk van God hebben mogen ontvangen!