Paul

Naam: Paul

Geboortejaar: 1982

Taak binnen Romans Twelve: Toetsenist en bandleider

Lid van Romans Twelve sinds: 1996 

Even voorstellen:

Hallo! Nadat ik me heel even met geluid heb beziggehouden, ben ik toetsenist geworden bij Romans Twelve. Dat is inmiddels 20 jaar terug, erg lang geleden dus! Ik heb in de tussentijd al met veel verschillende bandleden samengespeeld in dit koor. Voordat ik op het koor kwam, speelde ik vooral nog orgel en begon ik net wat op piano te proberen. Het koor is inmiddels helemaal vernieuwd. Alleen Pieter is nog altijd de geluidsman (al vanaf het begin!).

Vaarwel

Hij gaat het trouwens wel van mij winnen, want na ruim 20 jaar heb ik besloten om eind 2017 het koor vaarwel te zeggen. En dat is niet omdat ik het niet leuk meer vind, maar wel omdat het toch een keer tijd is voor nieuw (jong, of elk geval jonger) talent. Maar tot die tijd ga ik nog met veel enthousiasme door!

Romans Twelve is een belangrijk onderdeel van mijn leven geworden. Elke vrijdagavond (ja, al die jaren al) staat in het teken van muziek maken met veel plezier. De optredens zijn daarbij keer op keer hoogtepunten. Dan merk je echt de eenheid die je als koor bent. Samen Zijn naam groot maken met zang en muziek is bijzonder en het verveelt nooit!

Roemeniëreis 

Elke plaats waar je komt, dichtbij en ver weg, maar ook van klein (een woonkamer in een verzorgingstehuis) tot groot (op een gospelfestival) levert mooie herinneringen op. Een andere bijzondere herinnering is de Roemeniëreis. Het werk dat we hier als koor hebben mogen doen was heel dankbaar.

Ook de vele (teambuilding)activiteiten zorgen voor veel lol en binding tussen de koorleden. Daarnaast zorgen de meer serieuze avonden met een Bijbelstudie voor verdieping. Door het delen van geloofsvragen, groeien we ook weer dichter naar elkaar toe. 

Al met al is Romans Twelve gewoon een superleuke vereniging, waar het met elkaar uitdragen van ons geloof door zang en muziek, veel moois teweeg brengt. Ik ben God dankbaar voor alle mooie momenten die ik met het koor mag beleven!

Tot slot:
Ben jij enthousiast geraakt en heb je zin om te komen zingen, of misschien ben jij wel die toetsenist waar we naar op zoek zijn, kom dan zeker een keer langs op één van de vrijdagavonden. Kijken kan sowieso altijd!

Doei!