Roos

Naam: Roos

Geboortejaar: 1992

Taak binnen Romans Twelve: Alt en activiteitencommissie

Lid van Romans Twelve sinds: Mei 2008

Even voorstellen:

Ik ben Roos en zit sinds mijn 16e bij Romans Twelve. Nadat ik vier jaar op de wachtlijst had gestaan, mocht ik eindelijk auditie doen. Ik ging vroeger altijd al naar de diensten waar Romans Twelve zong. Dit was zo gaaf dat ik zelf ook op het koor wilde. Ik ben er trots op dat ik nu al zo lang deel mag uitmaken van Romans Twelve. Ik vind het heel mooi om Gods naam groot te maken door middel van zang en muziek. Het brengt mij elke keer opnieuw bij God. Tijdens het zingen voel ik Gods aanwezigheid en geniet ik van de klanken en de muziek.

Het is heel fijn om met een groep jongeren het geloof te delen. Zo is er veel ruimte om met elkaar te praten over God en om met elkaar te bidden. Dit vind ik erg fijn. Ik deel graag mijn vragen, mijn vreugde en mijn verdriet met de anderen. Daarnaast is het altijd heel erg gezellig. Ik geniet echt van de oefenavonden.

Naast Romans Twelve ben ik dol op het strand en op de zee. In de zomer ben ik veel aan het surfen en aan het kiten. Verder zit ik op voetbal en doe ik graag leuke dingen met mijn vriendin.

Ik zie jullie graag bij onze optredens!