Willemijn

Naam: Willemijn

Geboortejaar: 1996

Taak binnen Romans Twelve: Sopraan, repertoire- en bijbelstudiecommissie

Lid van Romans Twelve sinds: Februari 2014

Even voorstellen:

Nou, ik ben dus Willemijn en in het dagelijks leven doe ik veel leuke dingen. Helaas zitten daar ook dingen bij die ik wat minder vind om te doen, zoals vroeg opstaan en uren maken op school. Ik doe een sportopleiding en werk als bewegingsagoog, wat ik erg tof vind. Daarnaast houd ik ook van zingen, gitaar spelen, voetballen en surfen. Het is jammer dat een combi van alles tegelijk niet mogelijk is, dus daarom probeer ik overal tijd voor te maken en vooral van het leven te genieten.

Zo geniet ik er ook van om bij Romans Twelve te zingen!

Talenten

Na een optreden van Romans Twelve in de Baptistengemeente in Katwijk waar ik naar de kerk ga, stond ik samen met Jip (altzangeres) in de hal te zingen. Eigenlijk deden we dat gewoon omdat we het leuk vonden. Wij werden toen gevraagd om auditie te komen doen. Stiekem wilde ik al langer op dit koor, maar het kwam er elke keer niet echt van. Dus het antwoord was ja! We kwamen allebei door de auditie heen en nu zingen we al drie jaar bij Romans Twelve!

Ik vind het heel mooi om samen met iedereen van het koor onze gaven en talenten in te zetten voor Gods koninkrijk. We mogen Zijn naam groot maken op verschillende plekken waar we Zijn Liefde uit mogen delen. Ik hoop zeker nog een paar jaar lekker door te mogen zingen en ik zie uit naar Gods plan met Romans Twelve!