Arina

Naam: Arina

Geboortejaar: 1983

Taak binnen Romans Twelve: Bestuurslid/penningmeester

Lid van Romans Twelve sinds: 1997

Even voorstellen:

Mijn naam is Arina en ik ben 33 jaar oud. Op mijn 14e ben ik bij het koor gekomen, toen het nog net geen jaar bestond. Mijn eerste optreden was op de dag dat het koor precies één jaar oud was! 

Ik heb altijd met heel veel plezier gezongen bij Romans Twelve en ik heb hele mooie diensten mogen begeleiden met het koor. Ook ben ik tweemaal mee geweest met de Roemeniëreis. We hebben daar onderling een hele intense tijd gehad. Op mijn jonge leeftijd was dat erg indrukwekkend. Ik heb aan de reis ook een heel mooi geschenk overgehouden, namelijk mijn echtgenoot Pieter. Die staat ook wel bekend als de geluidsman van Romans Twelve.

Na zestien jaar moest ik helaas met pijn in mijn hart afscheid nemen van Romans Twelve. Het was ondertussen een zeer prominente rol in mijn leven gaan spelen na al die jaren. Dit afscheid ging dan ook niet zomaar en ik heb nog menigmaal teruggedacht aan met name de vrijdagavonden. Van elke week een oefenavond op vrijdag, naar helemaal niets meer, is toch wel een groot gat. Ik kon het koor na al die jaren niet loslaten en ik ben vlak voordat ik stopte penningmeester geworden. Door deze functie binnen het bestuur, blijf ik verbonden aan het koor. In het bestuur mogen we mooie dingen bespreken en organiseren.

Zo hebben we pas ons 20-jarig jubileum gevierd waar ook veel oudleden aanwezig waren. Het was een geweldig mooie en dankbare avond waar ook wij als oud-leden aan mee mochten werken. Ik ben dankbaar voor al die geweldige mensen van de afgelopen jaren!

Wat ik ook geweldig vind is dat deze groep meer wil dan alleen diensten begeleiden. Ze willen echt het evangelisatiewerk gaan uitbreiden. Ook daar zijn we binnen het bestuur heel druk mee. Zo heeft het koor al op een aantal mooie, bijzondere plekken mogen meewerken. Dit is vaak ook erg indrukwekkend voor de koorleden zelf.

Ik bid dat onze grote God dit koor nog jaren mag gebruiken voor zijn werk.