Geertje

Naam: Geertje

Geboortejaar: 1999

Taak binnen Romans Twelve: Sopraan

Lid van Romans Twelve sinds: Oktober 2016

Even voorstellen:

Mijn naam is Geertje en ik ben 17 jaar oud. Ik woon al mijn hele leven in Katwijk. In het dagelijks leven ga ik naar school. Ik zit namelijk in het eerste jaar van mijn opleiding tot onderwijsassistent en hierna wil ik graag doorstromen naar de pabo.

Ik zit nog niet zo heel lang bij Romans Twelve. Zingen en pianospelen vond ik wel altijd al erg leuk om te doen. Uiteindelijk besloot ik met mijn moeder naar het jubileumconcert van het koor te gaan. Ik vond alles daar toen zo mooi klinken, dat ik meteen helemaal enthousiast was. Ik ben toen eerst een paar weken komen kijken bij kooravonden voordat ik auditie deed en erbij mocht komen!

Opwekking

Ook al zit ik dus nog niet zo heel lang bij Romans Twelve, hoort het optreden in kerken nu al bij mijn leukste herinneringen. Ik vind het persoonlijk erg gaaf hoe blij wij mensen kunnen maken door de muziek die wij spelen en zingen. 

Wat Romans Twelve nu voor mij persoonlijk zo bijzonder maakt? Dat komt vooral doordat ik nu kan doen wat ik leuk vind met een hele toffe groep mensen. Daarnaast leer ik ook erg veel nieuwe dingen op muzikaal gebied. 

Zo luisterde ik voordat ik bij Romans Twelve kwam, eigenlijk bijna geen nummers van Opwekking. Ik dacht altijd dat ik het niet zulke hele goede muziek zou vinden. Maar uiteindelijk vind ik het mede dankzij Romans Twelve erg leuk om nu naar deze muziek te luisteren en het ook te zingen!