Romans Twelve Recap: kerstmiddag Heerhugowaard

Als Romans Twelve mogen wij regelmatig optreden. Dat vinden we ongelofelijk gaaf om te doen! Maar hoe gaat zo’n optreden eigenlijk in z’n werk? Iedere keer deelt iemand zijn of haar persoonlijke ervaringen. Deze keer nemen organisatoren Tineke en Kees Arendse jullie mee in hun beleving naar aanleiding van de kerstdienst in Heerhugowaard op 16 december 2017.

Wij zijn Tineke en Kees Arendse, en lid van pinkstergemeente Sjaloom in Heerhugowaard. Al enige jaren beheren wij de keuken van Sjaloom en zijn wij verantwoordelijk voor het eetgebeuren en alle inkopen die daarvoor gedaan moeten worden. Zo organiseren we enkele keren per jaar een dag voor de 60-plussers. Dit doen we altijd met een thema en een uitgebreide warme maaltijd. Ook met Kerst zetten we zelf de gehele dienst in elkaar. Dit doen we van liturgie tot de maaltijd aan toe, en tussendoor koken we voor zo’n 160 senioren.
Snelle beslissing 

Voor dit jaar was de muzikale begeleiding niet zo moeilijk. Met de lange koopavond in Katwijk hadden we Romans Twelve ontmoet, die een prachtig optreden gaven in de winkelstraat. Daarna hebben we ze nog een paar maal in de kerk beluisterd, en voor ons was het snel beslist. We hebben daarna zeer prettig contact gehad met Marije, die alles voor ons heeft geregeld, en zo is de uitnodiging met Romans Twelve tot stand gekomen.

Hartverwarmend
Wat hebben wij, en alle senioren,  genoten van deze middag. Nog steeds horen we goede berichten. Ook onze voorganger is zeer tevreden en hij zou het koor graag weer terugzien. Misschien op een gewone zondagochtend, en wie weet volgend jaar weer met Kerst.
Ook de hulp die de koorleden ons steeds aanboden was hartverwarmend. Wat een lieve mensen zijn jullie. We zijn heel dankbaar voor deze geslaagde middag. Heel veel zegen verder in jullie bediening.
Groetjes van Tineke en Kees Arendse