Kaylee

Naam: Kaylee

Geboortejaar: 2000

Taak binnen Romans Twelve: sopraan

Lid van Romans Twelve sinds: September 2018

Hallo! Mijn naam is Kaylee, ik ben 18 jaar en woon nu nog in Katwijk, maar binnenkort in Leiden. In het dagelijks leven ben ik vooral druk bezig met mijn studie. Zo probeer ik momenteel mijn vwo af te ronden en daarna wil ik filosofie gaan studeren in Leiden. Daarnaast ben ik lid van een toneelgroep en ben ik graag buiten.

Plankenkoorts

Ik ben bij Romans Twelve terecht gekomen toen ik besloot op zoek te gaan naar een koor om misschien bij te gaan zingen. Misschien is hier een belangrijk woord, want ik heb enorme plankenkoorts en was erg onzeker over mijn stem. Toch ben ik bij een repetitie gaan kijken en ik was eigenlijk meteen verkocht.

In de maanden die daarop volgden werd ik langzaam ingeleid in het koor. Beginnende met: de auditie. Ik weet nog dat ik, voordat ik die auditie had, meerdere malen op het punt heb gestaan om af te bellen. Maar… ik ben toch gegaan en wat bleek: ik mocht bij het koor! (En dit was echt tegen al mijn verwachtingen in)

Nieuwsgierigheid

Nog elke repetitie geniet ik ten volste van het zingen. Samen met alle andere koorleden doen we wat we leuk vinden. En dat doen we ook nog eens in de naam van onze Heer. Het is een zegen om deel uit te mogen maken van dit prachtige koor en ik zie mijn toekomst in het koor met vreugde en heel veel nieuwsgierigheid tegemoet! 

Hopelijk tot ziens bij een van onze optredens!