Marije

Naam: Marije

Geboortejaar: 1992

Taak binnen Romans Twelve: Sopraan, secretaris (oftewel: manusje-van-alles), boekingen, bijbelstudiecommissie

Lid van Romans Twelve sinds: 2012

Even voorstellen:

Vanaf 2012 mag ik mij trots koorlid van Romans Twelve noemen! Ik heb wel jaren getwijfeld, terwijl ik met heel veel plezier naar het koor keek en luisterde tijdens kerkdiensten. Toch besloot ik de sprong in het diepe te wagen en auditie te doen. Hier heb ik geen moment spijt van gehad! Ik ben God elke dag dankbaar dat Hij mij de kans geeft om samen met deze groep jonge mensen te zingen en Hem alle eer te brengen. Elke vrijdagavond huppel ik zo ongeveer naar onze oefenlocatie toe. Vervolgens ga ik aan het einde van de avond met een grote glimlach weer naar huis. Romans Twelve maakt me blij!

In het dagelijks leven ben ik een overenthousiaste docent Engels, werk ik in de mooiste, leukste winkel van Katwijk en lees ik veel te veel (Engelse) boeken. Daarnaast zing ik graag, ben ik dol op lippenstift en heeft mijn haar regelmatig een andere kleur. Ook doe ik veel jongerenwerk in mijn eigen kerk. Zo organiseer ik al zo’n zeven jaar de jeugddiensten en de kerstnachtdienst in de Vredeskerk in Katwijk aan Zee.

Speciale plek

Romans Twelve heeft in de afgelopen jaren heel veel voor mij betekend. Niet alleen omdat het gewoon hartstikke leuk en gezellig is om met z’n allen te zingen, maar vooral ook op het gebied van mijn geloof. 1 Korintiërs 13 – “Ons resten geloof, hoop en liefde, maar de grootste daarvan is de liefde” – is mijn lijfspreuk, maar ook Romeinen 12 heeft een speciale plek in mijn hart.

We krijgen met Romans Twelve de mogelijkheid om op ontzettend veel mooie plekken muziek te maken. Zo kunnen we de liefde van God met elkaar en met anderen delen. Of het nu in een kerkgebouw is, op straat of in een verzorgingstehuis: God is overal en Hij staat altijd voor ons klaar.

Passie

Natuurlijk staat het geloof bij Romans Twelve centraal, maar we zijn ook gewoon een hele leuke groep jonge mensen die het graag gezellig met elkaar hebben. Als je op een oefenavond zou komen kijken, zou het misschien best zo kunnen zijn dat je ons wat prettig gestoord vindt. Eigenlijk zijn we op de kooravonden vooral heel erg blij om bij elkaar te zijn. Bij Romans Twelve zijn we allemaal verschillend, hebben we andere hobby’s en interesses, maar we delen onze passie voor muziek en zang en – bovenal – voor God!

We are one.

We are all for one.
All for Jesus!
Jesus, once for all!
To the glory of the one true God.

(The City Harmonic)