Pieter

Naam: Pieter

Geboortejaar: 1981

Taak binnen Romans Twelve: Geluidsman

Lid van Romans Twelve sinds: September 1996

Even voorstellen:

Mijn naam is Pieter en ik zit sinds het ontstaan van Romans Twelve bij het koor. Ik ben bij het koor gekomen als geluidsman en ik vervul die taak nog steeds met heel veel plezier. 

Ondertussen zit ik dus ruim 20 jaar bij Romans Twelve. Ik heb hele mooie jaren mogen beleven binnen Romans Twelve. En zoals vanzelfsprekend heb ik daardoor ook veel meegemaakt. Van het begin af aan heb ik altijd enorm genoten en dat doe ik tot op de dag van vandaag nog steeds. Ik geniet van de nieuwe aanwas die er de laatste jaren bij is gekomen en ik zie de positieve groei die ze maken. We hebben samen hele mooie en gezellige avonden. Maar we beleven ook diverse avonden waar we met elkaar de verdieping zoeken in ons geloof. 

Vonk

Mijn vrouw Arina heb ik via het koor leren kennen. Zij heeft jaren gezongen bij Romans Twelve en is nu ook nog steeds actief binnen het bestuur. De vonk sloeg over op de eerste Roemeniëreis die we met het koor maakte in 1998. Inmiddels zijn we alweer twaalf jaar getrouwd en hebben we twee geweldige kinderen die graag mee gaan naar de optredens van Romans Twelve. Zelf zitten ze op Romans Twelve Kids, dus wie weet stromen ze over een aantal jaar wel door! 😉 

Ik hoop met dit geweldige jongerenkoor nog vele jaren te mogen optrekken om God te dienen en zijn Naam te verspreiden. Uiteraard hoop ik dat ik zelf ook mag blijven genieten en dat ik via het koor en de muziek mag groeien in mijn geloof.