Rosalie

Naam: Rosalie

Geboortejaar: 1993

Taak binnen Romans Twelve: alt

Lid van Romans Twelve sinds: mei 2019

 

Even voorstellen:

Hi! Mijn naam is Rosalie en ben sinds kort ook lid van het swingende en gezellige koor Romans Twelve.

Ik ben geboren en getogen in het mooie Harderwijk, midden op de Veluwe. Tja, nu vraag je je misschien af: hoe kom je in Katwijk? Voor de liefde eigenlijk 😊 Sinds 2017 ben ik namelijk getrouwd met mijn man Gideon uit Katwijk en zodoende ben ik verhuisd hier naar de kust. Heerlijk! Al vind ik het ook fijn om af en toe weer eens de mooie bossen van de Veluwe te bezoeken. 

Ontmoeten van anderen

Al (bijna) mijn hele leven ben ik met muziek bezig en ik vind het daarnaast heerlijk om te reizen, te koken en creatief bezig te zijn. Ook vind je mij regelmatig in de duinen voor een frisse wandeling.

In mijn vorige gemeente (Baptisten Gemeente Harderwijk) ben ik jaren in de muziekgroep actief geweest als gitarist en zong daarnaast graag met mijn gitaar op mijn kamer. Toen ik in Katwijk kwam wonen, wilde ik weer meer doen met muziek en tegelijkertijd met het geloof. Daarnaast wilde ik iets gaan doen waar ik andere mensen zou ontmoeten. Ik miste het om met muziek God te prijzen en te aanbidden samen met anderen.

Samensmelting

Via via hoorde ik van het koor Romans Twelve en besloot ik te gaan kijken. Van tevoren spannend, maar bij binnenkomst tijdens de repetitie viel dit gelijk weg. Wat een gezellige mensen! Na auditie te hebben gedaan, zing ik nu met plezier bij dit leuke koor Romans Twelve. Ik geniet ervan om samen met de anderen te zingen. Wat een prachtig geluid geeft het als alle stemmen samensmelten!  

Zie ik je gauw een keer bij een van onze optredens?