Ruth

Naam: Ruth 

Geboortejaar: 1993

Taak binnen Romans Twelve: Alt

Lid van Romans Twelve sinds: September 2018

Even voorstellen:

Hallo allemaal! 

Ik ben Ruth en zing als een alt bij Romans Twelve. Tijdens de middelbare school was ik actief in een band, wat helaas op een laag pitje kwam te staan tijdens mijn studie pedagogiek. Inmiddels ben ik al een paar jaar afgestudeerd en geef ik les in de pedagogiek. 

Na mijn studie was ik er weer helemaal klaar voor om met anderen muziek te maken voor God en heb ik contact gezocht met Romans Twelve. Zoals ieder ander natuurlijk met de nodige spanning voor de auditie, maar ook ik ben toegelaten

Voorjaar of Kerst?

Ik geniet van ieder moment dat ik met deze groep muziek mag maken voor God. Ik geniet van de ontspannen momenten en de momenten waarop we uitgedaagd worden door de ingewikkelde partijen die Marc, de dirigent, arrangeert. Als deze partijen samenkomen tot een nummer is iedereen enthousiast dat wij dit voor God mogen neerzetten. 

Mijn favoriete periode is het voorjaar, maar bij Romans Twelve word ik ontzettend blij van de kerstperiode. Dan zingen we vlotte en vrolijke nummers die worden afgewisseld met mooie, rustige nummers. Wat mij betreft kunnen we niet vroeg genoeg beginnen met het repeteren voor kerst. Al is het in januari natuurlijk wel weer fijn om met de nummers aan de slag te gaan die we dan eventjes niet meer gezongen hebben. 

Kom vooral een keertje naar ons luisteren en wie weet geniet je net zoals ik!