Teambuildingsdag

Op 2 september 2017 was de jaarlijkse teambuildingsdag van Romans Twelve georganiseerd door het Activiteitenteam (AT). Een dag waarop de leden van het koor en de band elkaar beter leren kennen en daardoor een nog hechter team gaan vormen. Maartje beleefde deze dag als volgt: 

Degene van wie je dat kon verwachten, was te laat. Maar de zon scheen heerlijk op onze bolletjes, dus het wachten was geen ramp. Bovendien wisten we de regels van het spel al; we moesten met ons groepje naar de locatie fietsen die op een foto stond. Daar hing dan weer een foto van de volgende locatie. Zo moesten we uiteindelijk bij de lunchlocatie uitkomen. Een actieve start van een gezellige dag!

Ja hoor, Thijs kwam aangefietst en we konden beginnen! Ik kreeg een envelop in m’n handen geduwd waar een foto van een leeuwenstandbeeld in zat. De Kattukers onder ons riepen gelijk: “Gemeentehuis!” Oké. Bij dat standbeeld begonnen alle vijf de groepsleden direct perfect ongeorganiseerd te zoeken naar een envelop, maar we konden niks vinden. Dat begon al goed… Gelukkig was AT-er Joyce met ons meegefietst. Ze gaf ons een hint naar de volgende plek.

Bij de Dorpskerk aangekomen, vond Celine gelijk de envelop met de foto. Daar zat ook een letter in, want die moesten we sparen. Met deze letters konden we aan het eind van de middag de barbecuelocatie achterhalen.

Via nog meer idyllische Katwijkse locaties, zoals ’t Wachtje, en na enige dwarsbomingen van groep 2, die het leuk vond om onze envelop ergens achter een verkeersbord te plakken, kwamen we uiteindelijk bij Panbos aan.

Lol in het bos

Hier kregen we een heerlijke picknicklunch en de zon kregen we er gratis bij. Goed geregeld, AT! Na wat gitaarspel, voetbalspel en veel geklets moesten we ons weer in de twee groepen formeren. Letters verdienen, dat was weer het doel!

Nu was onze groep gelukkig versterkt door dirigent Marc. Met z’n zevenen moesten we op een zeil gaan staan en zonder eraf te stappen, moesten we het zeil naar de overkant brengen. Een hilarische opdracht. Vooral waarschijnlijk voor het AT.

Zo kwamen er nog meer teambuildingsopdrachten, zoals met het hele team op een zo klein mogelijk oppervlak van het zeil gaan staan, waarbij we voor het beste resultaat op elkaars schouders moesten zitten. Ook hebben we voorbijgangers moeten verblijden met een liedje uit ons repertoire en moesten we inspirerende en lachwekkende zinnen aan elkaar doorfluisteren.

Zwaluw en duinen

Aan het einde kregen we de letters die de straatnaam vormden waar Roos woonde en waar de barbecue was, LAAN VAN NIEUW ZUID (dus nee, niet iets met ZWALUW en DUINEN). Ook degenen die vandaag moesten werken, kwamen naar deze locatie om de avond door te brengen.

Tijdens die barbecue hebben we heel veel lol gehad. Corniels kwam met een raadsel en toen iedereen dat zo’n beetje doorhad, volgden er meer. Onder gezelschap van Kiki’s hondje Hippie werd er gelachen, gegeten en gekletst en zoals het een koor betaamt, werd er ook gezongen en gitaar gespeeld.

Het was een heerlijke dag waarop we elkaar beter hebben leren kennen. Dat is toch wel fijn als je als eenheid muziek maakt. Tenslotte zijn we allemaal onderdelen van hetzelfde lichaam! Kom dat aanstaande zondag zelf maar testen, in de Boeketdienst in de Immanuëlkerk om 17:00 uur.