Willemiek

Naam: Willemiek

Geboortejaar: 1995

Taak binnen Romans Twelve: Sopraan

Lid van Romans Twelve sinds: September 2015

Even voorstellen:

Mijn naam is Willemiek en ik ben 22 jaar.In het dagelijks leven studeer ik logopedie, ben ik een fanatieke vrijwilliger bij de korfbal en lid van Romans Twelve.

Voordat ik bij Romans Twelve zat, heb ik gezongen in een ander christelijk koor. Ik wilde graag het zingen weer oppakken en heb na lang nadenken besloten om auditie te doen. Ik heb een goede beslissing genomen, want ik heb het super naar mijn zin. Het is fijn om het geloof te delen met jongeren, daarover te praten en daarover te zingen. Er hangt altijd een ontspannen en gezellige sfeer, waardoor ik na een oefenavond voldaan thuis kom. Daarnaast klinken we ook nog eens onwijs goed, al zeg ik het zelf!

Wat zo leuk is aan Romans Twelve, zijn alle dingen die we buiten de ‘gewone’ kooravonden en diensten om doen. We hebben evangelisatie projecten en we zingen bijvoorbeeld ook in verzorgingstehuizen, in het dorp van Katwijk en bij de Kerstwandeling. Ook hebben we eens in de paar maanden een Bijbelstudie.

Ik hoop dat je net zo enthousiast bent (geworden) als ik en dat  je je welkom voelt om naar de diensten te komen om te zingen voor God en naar Zijn woord te luisteren. Tot in de kerk!