Willemijn

Naam: Willemijn 

Geboortejaar: 1997

Taak binnen Romans Twelve: Sopraanzangeres en Lief & Leed commissie

Lid van Romans Twelve sinds: April 2013

Even voorstellen:

Hallo allemaal! Hierboven staat het eigenlijk al, ik ben Willemijn. Een muziekverslaafd Albert Heijn meisje dat je sinds kort ook bij Rituals kunt vinden. Naast zingen bij Romans Twelve, speel ik ook saxofoon in onder andere het saxofoonkwartet ‘Take 4’ en ook af en toe in de band van Romans Twelve. Mijn geliefde wederhelft Leanne is ook lid van het koor. 

In mijn ‘Pre-Romans Twelve’ tijd zat ik op de muziekvereniging UNI. Eén van de orkestleden van de UNI, en inmiddels oud-lid van Romans Twelve, vroeg een paar jaar terug aan mij of ik het leuk zou vinden een keer te komen kijken bij het koor. Sinds die avond was ik verkocht. Ik voelde me gelijk thuis en wilde niet meer weg! De combinatie van muziek en geloof sprak mij meteen aan en elke vrijdag geniet ik er weer van!

Eyeopener

Het koor en de avonden hebben ook invloed gehad op mijn persoonlijke relatie met God. In het gesprekje bij mijn auditie werd gevraagd wie Jezus voor mij was. Die vraag heb ik echt als een eyeopener ervaren. Het heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ik meer over mijn persoonlijke relatie met God ben gaan nadenken en dat ik hier ook in mocht groeien. Daarnaast was het voor de koorleden normaal om met elkaar ‘hardop’ te bidden voordat we de avond begonnen. Dat was iets wat ik van huis uit eigenlijk niet gewend was. Nu ervaar ik dat juist als iets heel moois. Als ik nu terug kijk, zie ik Gods leiding in dit alles. Hij heeft mij via muziek dichter naar Hem toe gebracht en daar ben ik Hem heel dankbaar voor. Zo zie je ook dat God de mensen om je heen gebruikt om jou dichter naar Zijn Vaderhart te brengen.

In de maling genomen

Romans Twelve is niet alleen ‘serious bussiness’. We hebben minimaal twee keer in het jaar een gezellig uitje of teambuilding. Zo worden er verschillende dingen georganiseerd, zoals barbecues, het Wie is de mol?-spel, karaoke-avonden, vaartochtjes, danslessen… Het komt allemaal voorbij en niets is te gek. Ik was trouwens de verliezer van ‘Wie is de mol’. Ze hadden mij dus goed in de maling genomen. Zoals je leest hebben wij enorm veel lol met elkaar! 

Romans Twelve is voor mij echt ‘the total package’: muziek, gezelligheid en vooral God! Ik vind het gaaf dat ik elke vrijdag een mooie groep christenen om mij heen heb met een passie voor muziek. Twijfel je nog? Kom dan maar eens langs! Tot snel!