Yaël

Naam: Yaël
Geboortejaar: 2000
Taak binnen Romans Twelve: Pianist
Lid van Romans Twelve sinds: Januari 2018

Even voorstellen:

Hoi! Ik ben Yaël en nu een aantal maanden de nieuwe pianist van Romans Twelve. 

Momenteel zit ik in 5vwo en geniet ik nog even van mijn middelbare school leven. Ik maak/luister graag muziek en vind het ook erg leuk om te voetballen of te pennyboarden op zonnige dagen. Verder verkoop ik broodjes bij bakker Tijsterman en pas ik wel eens op mijn lieve neefjes en nichtje. Hiernaast speel ik ook maandelijks in de jeugddiensten van mijn eigen kerk (Baptisten Gemeente Katwijk). Dat doe ik nu ruim een jaar met veel plezier. Daarmee heb ik ook mijn eerste echte band ervaringen opgedaan.

Doordat Ronald eens in zo’n jeugddienst zat en mij zag spelen ben ik eigenlijk bij Romans Twelve gekomen. Hij vroeg namelijk na afloop of het mij leuk leek om eens te komen kijken. En dat leek mij inderdaad heel leuk en zo ben ik nu de nieuwe pianist. 

Wow-momentje

Ik kende Romans Twelve al een tijdje, omdat ik ook vroeger een aantal jaar op Romans Twelve Kids heb gezeten. Destijds was Paul daar ook de pianist, dus ik kende hem eigenlijk al. Toen mij werd gevraagd of ik het leuk zou vinden om bij Romans Twelve te pianeren, had ik wel even een wow-momentje. Tijdens Romans Twelve Kids zat ik dan namelijk wel eens in de pauze te pingelen op dezelfde Roland als waar ik nu op speel, soort van te doen alsof ik de pianist was. Nooit gedacht dat dat dan ook echt zou gebeuren haha 😀

Nu ik ouder ben kijk ik daar natuurlijk wel anders tegenaan dan toen, maar dat maakt het niet minder leuk.  Ik heb daarnaast ook ontdekt dat het meer is dan alleen onderdeel zijn van een band die een koor begeleidt. Ik mag ook deel uitmaken van een mooie groep jongeren die elkaar bemoedigen en met passie voor Jezus gaan. En dat vind ik supertof!